måndag 25 juli 2011

Efter regn kommer...

mer regn :( Usch så less på vädret, borde ju ta slut på regn snart!

Lilla Bajonett verkar trivas bra här och hon tar det mesta med ro, hon är så himla cool :)
Hon har fått gå i egen hage bredvid dom andra damerna, så har dom fått bekanta sig på så vis. Imorgon ska alla ut i stora hagen. Ser ut som pållarna får sova inne inatt, känns inge vidare att släppa ut dom i spöregn.

En sak som inte har med hästar att göra men som förmodligen berör oss alla (hoppas jag) är det hemska som hänt i Norge. Helt ofattbart och obegripligt :( Så många liv som släcktes helt i onödan. Tänker på alla änglar och anhöriga.

Va rädd om Dig, Kram



lördag 23 juli 2011

Välkommen!

Vi utökar tjej ligan i hagen och säger välkommen till Sjöbrisens Bajonett! :) En söt liten flicka f-09.
Hon är helt underbart cool och vi hoppas att hon ska trivas hos oss :)


torsdag 21 juli 2011

Just keep me were the light is

Hej!

Blev en tur ner på stranden ikväll. V var ner imorse med Polskan, och hon hade minnsan simmat!

EN dum ko är väl okej

Men en hel FLOCK.....

Då får man den här blicken "WHAT?!"

"Jag doppar MAX fötterna o mulen i det här kalla vattnet"

Fina fina Flisan!

Efter "badet" skrittade vi på långa tyglar hem igen...eller tja inte förbi dumma kossorna då..men ja, behagligt, lugnt In the moment, för det är just så man måste vara med hästar..In the moment.

söndag 10 juli 2011

Bilder

Mycket på jobbet, hemma plus att jag blev sjuk också är anledningen till att de utlovade bilderna dröjt så länge, men här kommer en iaf :)

En svettig tvättad häst

måndag 4 juli 2011

Min häst!

Nu var det längesen det blev några rader här. Midsommar med allt vad det innebär har passerat och jag börjar få lite panik över att sommaren snart är över...som vanligt. Den är ju så kort! Man vill hinna med så mycket, bada, sola, ha kul!! Trist att jag inte har nån semester, hade en vecka då det regnade varenda dag...just my luck!

Lite sur över att jag missade The big 4 igår, säger bara Metallica! Grymt! Tur att dom visade konserten på tv. Nästa gång dom kommer till Sverige då SKA jag dit.

Aja, nog med svammel, Flisan verkar ha landat bra här :) Hovis var hit i fredags, jag kunde tyvärr inte vara med pga jobb, men det gick jätte bra. Hovis var lite förvånad för tydligen är "en hovslagares mardröm en fux märr" ;) Men Flisan stod så snällt så :)
Det går bra att rida också, hon är lite all over the place men snäll och lyhörd. Det läskigaste är när asfalten skiftar i färg ;) Du vet, när asfalten är ljus och sen mörk..kan ju vara ett hål ;) Men hon stannar till o traskar sedan på. Gillar henne mer o mer för varje dag som går.

Slänger in ngr bilder om en stund, hemma med V idag...då gäller det att passa upp med div grejer, glass, vatten, o´boy osv ;)