söndag 29 april 2012

Life is good!

torsdag 26 april 2012

Joråsattee!

Jag försöker få malin att blogga..snaart så ;)

Idag blev det ridning i regnet, vilka fina hästar vi har!! Jag och Flisan tränar på att ta det lugnt, skritta stanna skritta stanna osv, medans Malin kämpar på med Dunder att han ska gå på lite mera.
Jag tror det är så, att man börjar liksom med att dom ska lugna ner sig kunna gå i en bra takt osv och så när dom gör det (som Dunder) blir det svårt sen när man ber dom att trampa på lite. Jag tycker Malin har gjort ett kanon jobb med Dunder och jag tror många skulle bli väldigt glad att ta del i hennes kunskap. Om man tänker på hur Dunder var när han kom..ojoj.. det sitter säkert flera tjejer (killar?) med sådana hästar runt om i landet och tänker " Va fan håller jag på mig, det kommer aldrig att gå, jag ger upp". Ge INTE upp! Om ni vet att det inte är något fel på hästen fysiskt sk akan det gå, tro mig.

Tidigare i veckan var vi ner på stranden, Dunder plaskade glatt medans Flisan tyckte det var läskigt, jag hoppas vi kan bada i sommar ;)


Hillevi, skruttan, har börjat ha grimma och ledas till o från hagen. Dags att gå korta promenader snart :) Måste se världen ju!

Hillevi 15 dagar



Natti natt!

lördag 21 april 2012

Hej Du Vinterland :(

Vaknade upp till ett vinterland! Fy tusan va trist, det som torkat upp så fint i hagen och gården..aja hoppas det försvinner snabbt.

Imorse blev det ridtur i snöyran med Malin och Dunder, och ska jag vara ärlig så glömde jag liksom bort vädret när vi red omkring och pratade :) Så kul!!
Jag har lurat Malin att börja blogga här också, hon har flera års erfarenhet av olika hästar och vi båda kämpar ju med våra travare så det blir ju kul, eller hur :)

Ska fixa  presentations sidor för oss och hästarna och sen kommer det bara att ramla in inlägg och bilder ;) Det bästa är ju att se hur vi utvecklas och att det går framåt..även om det ibland känns som det är omöjligt, men så är det med dessa små liv, det är inte lätt!

Så alldeles snart kör vi! :)

onsdag 18 april 2012

Onsdag

Tiden själv i hagen för Flisan är äntligen över, Malins fina Dunder Sol kom hit igår. Han både syns och hörs ;) Började med att sparka sönder boxväggen så jag och Malin fick agera snickare. Duktiga var vi så nu ska det väl hålla. Flisan och Dunder börjar sakta komma underfund med varandra så vi tog en ridtur och det gick huur bra som helst! Jätte kul att se Malin och Dunder, som ligger långt före oss i utveckling. Kan nog bli riktigt bra det där :)

Hillevi är helt underbar och mår bara bra! :) Två små tänder börjar komma fram också.

Jag vet inte hur jag ska förklara eller visa det, men jag är så stolt och glad över att Bajonett fixade fölningen och att hon är en sån bra mamma :) Punkarponnyn är ett minne blott tror jag, hon känns så vuxen nu hahaha :)

Bilder kommer senare ikväll. Kram

söndag 8 april 2012

Nu händer det grejer!

Jag har mycket att berätta om min växjö resa mm MEN största händelsen på väldigt länge skedde imorse :) Sjöbrisens Bajonett "punkarponnyn" födde ett söckersött sto imorse 06.35! Hon skulle ju inte ha förrns i maj ju! Snacka om lurad! Allt gick bra och mor och bebis mår bra :)

Berättar mer sen, lämnar en liten bild så länge :)

söndag 1 april 2012

Ålrajt!!

Ikväll vid 19 sitter jag på ett tråkigt tåg på väg mot kuligheter! Jag hoppas jag kan åka utan att börja böla, kommer sakna barnen!! Jag har ju faktiskt inte åkt så långt utan familjen buuhuu! Fjantig jag är va?!
Tur att man har dator och en massa plugg att fördriva tiden på tåget.

Jag hoppas Bajonett har fölat innan det är dags att åka ner nästa gång den 21 maj..annars vet jag inte hur det blir :(

Har en massa att fixa idag men uppdaterar så fort jag kan! ha de gött!